Asger

Asger – individuel vejledning

Konflikter er en naturlig del af livet, men vores måde at håndtere dem på er ofte unaturlig. I en intens hverdag er det let at forfalde til hjernens instinktive kæmp eller flygt mønster. Vi kommer somme tider til enten at overreagere eller at acceptere ting, der ikke er okay.

Samtidigt med at vi håndterer de konflikter, vi har med andre på en konstruktiv måde, må vi forholde os til de konflikter, vi har med os selv.

Vi har alle som mennesker behov, der kan være indbyrdes modstridende. De fleste har for eksempel både behov for tryghed og for udvikling. Det er en kunst at skabe en strategi, der tilfredsstiller begge disse behov. Vel at mærke for det menneske, du er i dag. Ikke det menneske, som du var for ti eller tyve år siden.

Når vi forstår de principper, der ligger bag uoverensstemmelser og konflikter, får vi mulighed for at skabe en bedre nutid og fremtid, både i mødet med andre og i kontakten med os selv.

Som vejleder bruger jeg mine evner fra musik, mental træning og mediation. Jeg hjælper dig til at blive bevidst om dine interesser, behov og følelser, så du kommer i et mere harmonisk samspil med dig selv.

Book en vejledning hos Asger

asger-johannes-steenholdt